Ons juridisch advies omvat een groot aantal diensten op het gebied van burgerlijk recht, handelsrecht, vergelijkend recht, successie recht en intellectueel eigendomsrecht.

Wij kunnen ervaren juridische bijstand verlenen bij de aanschaf van vastgoed, zowel landelijk als stedelijk. Wij behandelen alle technische, bureaucratische, fiscale en wettelijke zaken die bij het kopen van vastgoed in Italië van belang zijn. Tevens dragen wij zorg voor het oplossen van onverwachte problemen en complicaties die zich zouden kunnen voordoen. Ons kantoor bevindt zich in Amandola, een mooi stadje aan de voet van het Nationale Park Sibillini in het hart van de Marken, een regio in midden Italië. Door deze centrale ligging zijn wij ook zeer goed in staat onze klanten in de provincies Abruzzo, Lazio, Molise, Umbrië en Toscane te assisteren.

ONZE DIENSTEN

Als U van plan bent om zich in Italië te vestigen of zaken te doen met Italiaanse bedrijven, dan is het aan te raden dat U een advocaat raadpleegt om zo het risico van wettelijke acties en de daarbij behorende kosten te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Momenteel is het Italiaanse wettelijk systeem een wirwar van wetten en voorschriften en het is veelal noodzakelijk een grote hoeveelheid documenten te verzamelen en de nodige formaliteiten uit te voeren.

Wij zijn actief op de volgende terreinen:

BURGERLIJK RECHT:

HANDELSRECHT

VERGELIJKEND RECHT

SUCCESSIERECHT

INTELLECTUEEL EIGENDOMSRECHT

 
Daarnaast kan het kantoor ook helpen bij: